boobam review by EUFRAME-boobam

κριτική boobam από την EUFRAME

ΜΠΟΥΜΠΑΜΠΡΟΥΣ

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

boobam-euframe-natural

Φανταζόμαστε όλοι ένας πλανήτης πιο καθαρό και πιο ζωντανό. Ένας πλανήτης που αν το επιδιώκουμε είναι στο χέρι μας να τον επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή. Υπάρχουν χιλιάδες διοργανώσεις που προσπάθειες για αυτό, καταθέτουν ιδέες καθώς και λύσεις για το ίδιο περιβάλλον του και κατευθύνουν τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Όλοι γνωρίζουμε ότι από τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα ξεκινάει να αλλάξει κάτι. Έτσι σκέφτεται και η BooBam Brush. Ποια είναι η Boobam;

Η Μπούμπαμ είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που θέλησε να μας παρουσιάσει τον τελευταίο χρόνο την οδοντόβουρτσα της φτιαγμένης από bamboo . Είναι μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς αντικαθιστώντας την πλαστική του εμπορίου, ο κάθε ένας από τον οποίο συμβάλλει λίγο-λίγο σε αυτόν τον πλανήτη που θέλουμε να στηρίξουμε καθώς είναι το σπίτι μας. Όπως αναφέρει και η ίδια boobam "η αλλαγή δεν έρχεται μέσα από επανάσταση, αλλά κυρίως μέσα από πολλές μικρές πράξεις που στο τέλος όλες μαζί θα κάνουν τη διαφορά." Η εξαιρετική αυτή ιδέα λοιπόν, έχει ως πρωταγωνιστή το bamboo καθώς και το 100% φυσικό ξύλο χωρίς επιπρόσθετες παρεμβάσεις. Επίσης η οικολογική αυτή οδοντόβουρτσα, έγινε και η επίσημη της WWF Hellas την οποία η Boobam στηρίζει καθώς αγοράζει από το e-shop μια οδοντόβουρτσα ένα ευρώ χαρίζεται στο WWF Hellas για το έργο της.

boobam-euframe-2

Τώρα, αφού καλύψαμε την οικολογική μας συνείδηση ​​και επιλέξαμε την Boobam, έρχεται το στύλ να λάβει σειρά καθώς δεν μιλάμε για μια ξύλινη, απλή, κοινή, βαρετή οδοντόβουρτσα. Στη Boobam έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το μέγεθός της, όποιο χρώμα σου ταιριάζει, καθώς και τον τύπο της τρίχας που σου προτείνει ο οδοντίατρος σου. Το καλύτερο σ'το αφήνω για το τέλος, αφού μπορείς να κατοχυρώσεις τη δικιά σου οδοντόβουρτσα γράφοντας πάνω στο όνομά σου ή κάτι που σε χαρακτηρίζει. Έχει ευέλικτο σχεδιασμό, όμορφες πτυχές και κυρίως μυρίζει φρεσκάδα από bamboo. Στην παραγγελία σου μέσα από το e-shop, μπορείς να αγοράσεις και αξεσουάρ μπάνιου τα οποία και αυτά είναι στην ίδια φιλοσοφία της οδοντόβουρτσας. Εγώ προσωπικά, θέλω να δοκιμάσω τον ενεργό άνθρακα για τη λεύκανση των δοντιών, καθώς γνωρίζω ότι αφαιρεί λεκέδες και λευκαίνει χωρίς να ερεθίζει τα δόντια. Δεν περιέχει συντηρητικά, φθόριο, ούτε λειαντικές ουσίες που συνήθως καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών.

Ο ενεργός πυρήνας τα τελευταία χρόνια ήρθε στη ζωή μας έντονα, μέσα από φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα, καθώς παρέχει αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητησιακή δράση που εξασφαλίζει τη στοματική μας υγεία. Με τη boobam λοιπόν, βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Τόσο η εμπειρία όσο και το αποτέλεσμα με άφησαν έκπληκτο.

Δεν σας κρύβω ότι, στο σπίτι εγώ έχω την πιο κουλ οδοντόβουρτσα, και φυσικά την ξεχωρίζω αφού γράφει και το όνομά μου. Είναι όμορφο να προσέχουμε την υγιεινή μας, και πόσο μάλλον όταν μας δίνει ένα όμορφο χαμόγελο. Εξ άλλου ένα λαμπερό χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση και ζωντάνια δεν ήταν ποτέ κακός παράγοντας για τον πλανήτη μας. Μέσα από το blog ευχαριστώ πολύ την boobam για το περιβαλλοντικό της έργο και για το ότι κάνει τον κόσμο να χαμογελάει και αυτό να ξέρετε… είναι μεταδοτικό!

Όλοι θέλουμε ο πλανήτης μας να είναι καθαρός και ζωντανός. Ένας πλανήτης που, αν τον δοκιμάσουμε, είναι στα χέρια μας να τον επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή. Υπάρχουν χιλιάδες οργανισμοί που κάνουν προσπάθειες να το επιχειρήσουν, με νέες ιδέες και πολλές λύσεις για την περιβαλλοντική ρύπανση, ενώ προσπαθούν να παρακινήσουν τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι τα μικρά και ασήμαντα πράγματα μπορούν πραγματικά να αλλάξουν. Αυτό είναι λοιπόν το θέμα του BooBam Brush. Τι είναι το Boobam; Μπούμπαμ είναι η πρώτη ελληνική μάρκα που παρουσίασε την πρώτη οδοντόβουρτσα από μπαμπού τον περασμένο χρόνο. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς αντικαθιστώντας τα πλαστικά, ο καθένας από εμάς συμβάλλει λίγο στην αποκατάσταση αυτού του πλανήτη, έναν σκοπό που υποστηρίζουμε καθώς είναι το σπίτι μας. Όπως λέει ο Boobam, «η αλλαγή δεν έρχεται μέσω της επανάστασης, αλλά κυρίως μέσω πολλών μικρών ενεργειών που τελικά θα κάνουν τη διαφορά». Αυτό το μπαμπού είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της εξαιρετικής ιδέας γιατί χρησιμοποιεί 100% φυσικό ξύλο χωρίς πρόσθετες επεμβάσεις. Επίσης αυτή η οικολογική οδοντόβουρτσα κατασκευάστηκε από την επίσημη WWF Ελλάς την οποία υποστηρίζει η Boobam και με την αγορά μιας οδοντόβουρτσας από το e-shop δωρίζεται ένα ευρώ στο WWF Ελλάς για το έργο τους.

boobam-euframe-3

Εκτός από την επιλογή Boobam για το φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν τους, το στυλ είναι επίσης ένας τεράστιος παράγοντας, γιατί δεν μιλάμε για μια κοινή, απλή, ξύλινη οδοντόβουρτσα. Στο Boobam, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το χρώμα που σας ταιριάζει, καθώς και τον τύπο μαλλιών που προτείνει ο οδοντίατρός σας. Και άφησα το καλύτερο για το τέλος: μπορείτε να προσαρμόσετε τη δική σας οδοντόβουρτσα γράφοντας το όνομά σας ή κάτι που σας εκφράζει πάνω της. Έχει ευέλικτο σχέδιο, όμορφες πτυχώσεις και μυρίζει σαν φρέσκο ​​μπαμπού. Μέσω του e-shop τους, μπορείτε επίσης να αγοράσετε αξεσουάρ μπάνιου που ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία φιλική προς το περιβάλλον. Προσωπικά, ήθελα να δοκιμάσω τον ενεργό άνθρακα για να λευκάνω τα δόντια μου καθώς αφαιρεί τους λεκέδες χωρίς να ερεθίζει τα δόντια. Δεν περιέχει συντηρητικά, φθόριο ή λειαντικά που συνήθως καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών.

Τα τελευταία χρόνια, ο ενεργός άνθρακας έχει έρθει στη ζωή μας έντονα μέσω φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων καθώς παρέχει αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή δράση που διασφαλίζει και τη στοματική μας υγεία. Με το boobam βρήκα την ευκαιρία να το δοκιμάσω και, πιστέψτε με, ενθουσιάστηκα με τα αποτελέσματα. Καλό είναι να προσέχουμε την υγιεινή μας, πόσο μάλλον όταν μας χαρίζει ένα όμορφο χαμόγελο. Επιπλέον, ένα λαμπερό χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση και ζωντάνια δεν ήταν ποτέ κακός παράγοντας για τον πλανήτη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Boobam για αυτό το περιβαλλοντικό έργο και για αυτό που κάνει τον κόσμο να χαμογελά. Και ξέρετε ... είναι μεταδοτικό!

boobam-euframe-4boobambrush-natural-bamboo-euframeeufram-holding-boobambrushboobam-euframe-5boobam-euframe-6boobam-euframe-υπογραφήboobam-booster-euframeboobam-id-euframeboobam-id-euframe-2
Euframe